Antena 3 CNN Actualitate Social Monica Pop, mesaj dur pentru medicii falși: „Prestarea unui act medical de către un impostor e egală minimum cu tentativă de omor cu premeditare!”

Monica Pop, mesaj dur pentru medicii falși: „Prestarea unui act medical de către un impostor e egală minimum cu tentativă de omor cu premeditare!”

Monica Pop, mesaj dur pentru medicii falși: „Prestarea unui act medical de către un impostor e egală minimum cu tentativă de omor cu premeditare!”
28 Feb 2019   •   08:22

Medicul Monica Pop a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj dur pentru medicii falși, care au ieșit la iveală în ultima perioadă. 

„Toți romănii vor să știe: De ce impostorii care s-au dat drept medici și au mutilat și nenorocit oameni sunt încă liberi și nu după gratii, așa cum, pe bună dreptate este nemernicul ( nici măcar felcer) de italian???!!! Acolo ar trebui să fie toți escrocii în aceeași situație după cât rău au făcut! De ce puterea justiției și cea politică nu au luat nici o măsură urgență pentru a schimbă pedepsele mult prea blânde pentru aceste fapte criminale? Nu am văzut nici o initiativă în acest sens, din partea nimănui!!!

Lăsăm impostorii nemernici să decimeze populația? Prestarea unui act medical de către un impostor e egală minimum cu tentativă de omor cu premeditare! Pt că el e perfect conștient că poate ucide sau mutila prin nestiintă ȘI TOTUȘI O FACE, PUÂND cu BUNĂ ȘTIINȚĂ și premeditat, în mare pericol viața naivilor care se dau pe mână lui! Atât merită viață sau mutilarea unui om: pedeapsă scurtă cu suspendare???!!! Adică, mai nimic???!!! Pentru o viață de om???!!!”, a scris medicul Monica Pop, pe pagina sa de Facebook

Citește și: Un nou medic fals a fost descoperit de autoritățile din Capitală

Citește și: Medicul fals Matteo Politi rămâne în arest preventiv

Citește și: Noi detalii șocante în cazul falsului ginecolog. Ce s-a găsit în dosarul Ralucăi Bîrsan 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close