Antena 3 CNN Actualitate Social Noi detalii șocante în cazul falsului ginecolog. Ce s-a găsit în dosarul Ralucăi Bîrsan

Noi detalii șocante în cazul falsului ginecolog. Ce s-a găsit în dosarul Ralucăi Bîrsan

Noi detalii șocante în cazul falsului ginecolog. Ce s-a găsit în dosarul Ralucăi Bîrsan
Sursa foto: Foto: Facebook. Raluca Bîrsan (dreapta)
21 Feb 2019   •   15:00

Nereguli revoltătoare descoperite în dosarul de personal al impostoarei Raluca Bîrsan. Fișa postului îi cerea să fie medic specialist sau medic primar, iar ea avea doar o jumătate de dosar de rezident în medicina de familie, și aceea plină cu documente false. 


Potrivit libertatea.ro, raportul Consiliului Județean Ilfov arată că fișa postului Ralucăi Bîrsan a fost întocmită pentru postul de medic voluntar într-o secție cu paturi, poziție pentru care era necesar ordinul de confirmare în funcția de medic specialist sau medic primar, „cerință nicidecum îndeplinită de documentele aflate la dosar (în dosar există doar copie după o diplomă de licență și o adeverință de confirmare în rezidențiat, fără să existe nici o diplomă sau ordin de confirmare în funcția de medic specialist sau primar”. 

Ba mai mult, falsul ginecolog adusese la spital două documente contradictorii: 

Adeverință de confirmare în rezidențiat în medicina de familie.

Asigurare de malpraxis pentru chirurgie! 

O contradicție atât de flagrantă încât ar fi trebuit să dea de la bun început de gândit angajatorilor săi din spitalul public Cu alte cuvinte, CJ Ilfov sau „patronul spitalului”, dacă ne-am lua după declarațiile purtătorului de cuvânt al unității medicale – arată că dosarul de angajare al Ralucăi Bîrsan nu a fost niciodată complet pentru poziția pe care aceasta a obținut-o.

Toate detaliile pe libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: ginecolog fals
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close