Antena 3 Actualitate Social Nu vor crește impozitele în România, după criza provocată de COVID-19. Premierul Orban dă asigurări

Nu vor crește impozitele în România, după criza provocată de COVID-19. Premierul Orban dă asigurări

23 Mai 2020   •   22:26
Nu vor crește impozitele în România, după criza provocată de COVID-19. Premierul Orban dă asigurări
Sursa foto: Facebook

Ludovic Orban dă asigurări românilor că Guvernul nu va creşte impozitele şi nici contribuţiile sociale, chiar dacă situaţia economică este una dificilă.

"Aşa cum am anunţat, şi cum am scris în programul de guvernare, nu vom creşte impozitele şi nici contribuţiile. Sigur, am moştenit o situaţie extrem de dificilă, situaţia s-a complicat şi mai mult ca urmare a crizei economice provocată de epidemie.

Am făcut eforturi foarte mari pentru a menţine cât mai multă lichiditate în economie, pentru a menţine ritmul susţinut al investiţiilor, pentru a crea posibilitatea de se fluidiza toate circuitele economice, atât cât a fost posibil, în mod evident, pentru a menţine la un nivel cât mai scăzut căderea economică.

Rezultatele deja sunt vizibile şi sunt optimist că, prin planul de măsuri pe care-l punem la punct, vom reuşi să relansăm economia, să reconstruim sănătos economia", a afirmat premierul, la România TV.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close