Antena 3 CNN Actualitate Social Nu vor crește impozitele în România, după criza provocată de COVID-19. Premierul Orban dă asigurări

Nu vor crește impozitele în România, după criza provocată de COVID-19. Premierul Orban dă asigurări

Ludovic Orban dă asigurări românilor că Guvernul nu va creşte impozitele şi nici contribuţiile sociale, chiar dacă situaţia economică este una dificilă.

Nu vor crește impozitele în România, după criza provocată de COVID-19. Premierul Orban dă asigurări
Sursa foto: Facebook
23 Mai 2020   •   22:26

"Aşa cum am anunţat, şi cum am scris în programul de guvernare, nu vom creşte impozitele şi nici contribuţiile. Sigur, am moştenit o situaţie extrem de dificilă, situaţia s-a complicat şi mai mult ca urmare a crizei economice provocată de epidemie.

Am făcut eforturi foarte mari pentru a menţine cât mai multă lichiditate în economie, pentru a menţine ritmul susţinut al investiţiilor, pentru a crea posibilitatea de se fluidiza toate circuitele economice, atât cât a fost posibil, în mod evident, pentru a menţine la un nivel cât mai scăzut căderea economică.

Rezultatele deja sunt vizibile şi sunt optimist că, prin planul de măsuri pe care-l punem la punct, vom reuşi să relansăm economia, să reconstruim sănătos economia", a afirmat premierul, la România TV.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban România coronavirus
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close