Antena 3 Actualitate Social Pacienta rănită grav în explozia de la Mureș și transportată la Bruxelles a murit

Pacienta rănită grav în explozia de la Mureș și transportată la Bruxelles a murit

19 Noi 2018   •   15:14
Pacienta rănită grav în explozia de la Mureș și transportată la Bruxelles a murit

Pacienta rănită grav în explozia dintr-o locuință din Mureș și care a fost transportată la Bruxelles a murit.

Duminică dimineața, două persoane au fost rănite grav în localitatea Gorneşti, judeţul Mureş, în urma unei explozii în locuinţă. Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu.

Cele două victime ale exploziei din judeţul Mureş au fost transferate la Bruxelles, cu o aeronavă MApN.

Transferul a fost decis de medicii specialişti şi aprobat de MS, care a solicitat DSU transportarea celor doi pacienţi. MApN a anunţat de asemenea că o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni de evacuare medicală, efectuează duminică o misiune umanitară de urgenţă pe ruta Târgu Mureş - Bruxelles, Belgia, pentru transferul a doi pacienţi.

"Explozia s-a produs duminică dimineaţa, la ora 07.45, într-o casă, din localitatea Gorneşti. Două persoane au fost rănite, un bărbat de 76 de ani şi o femeie de 69 de ani. Bărbatul are arsuri şi traumatisme, arsuri pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului, femeia pe 70%, şi are şi traumatisme. Ambele victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe. Explozia nu a fost urmată de incendiu”, a declarat la vremea respectivă purtătorul de cuvânt al ISU Mureș.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close