Antena 3 Actualitate Social Panică într-un tren cu ruta București-Timișoara. Locomotiva a luat foc. Peste 200 de persoane au fost evacuate

Panică într-un tren cu ruta București-Timișoara. Locomotiva a luat foc. Peste 200 de persoane au fost evacuate

16 Iun 2019   •   23:45
Panică într-un tren cu ruta București-Timișoara. Locomotiva a luat foc. Peste 200 de persoane au fost evacuate

Peste 200 de persoane au fost evacuate din trenul care circulă pe ruta București – Timișoara, în urma unui incendiu care a izbucnit, duminică seara, la locomotiva garniturii.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, incendiul a izbucnit la locomotiva electrică a unui tren interregio care circulă pe ruta București – Timișoara, în gara din localitatea Recaș. Conform pompierilor, ard mocnit elementele combustibile ale compresorului principal al locomotivei, scrie cancan.ro.

În total, 200 de persoane au fost evacuate din tren, din care 170 au fost transportate cu altă garnitură la Timișoara. Celelalte 30 au refuzat transportul cu trenul, motiv pentru care vor ajunge la Timișoara cu mașini particulare. În gara din Recaș au intervenit pentru stingerea incendiului opt pompieri cu mai multe autospeciale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close