Antena 3 CNN Actualitate Social Parcul Memoriei Naționale prinde rădăcini. Copiii pasionați de istorie au venit să planteze stejari

Parcul Memoriei Naționale prinde rădăcini. Copiii pasionați de istorie au venit să planteze stejari

Parcul Memoriei Naționale prinde rădăcini. Copiii pasionați de istorie au venit să planteze stejari
21 Apr 2018   •   12:57

În Parcul Memoriei Naționale, au venit și foarte mulți copii de la Colegiul „Mihai Eminescu” din Bacău, pasionați de istorie, care au vrut să planteze un stejar pentru cei care au murit în Primul Război Mondial.

„Am venit cu mult entuziasm. Am venit cu băieți și fete care sunt voluntari, participă frecvent la astfel de evenimente. Noi am avut o misiune sigur mai ușoară decât au avut ostașii Armatei Române. Sunt însoțită și de familia mea, tatăl meu, cadru militar”, a spus o profesoară prezentă la eveniment.

50 de mii de stejari au fost plantaţi anul trecut în luna noiembrie, în cadrul proiectului derulat de Antena 3. Alături de aceştia, alți 115 mii de puirți de stejari vor fi plantaţi sâmbătă, câte unul pentru fiecare erou care a căzut pe front. 

Proiectul iniţiat de Antena 3 este realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Vrancea în parteneriat cu Romsilva şi MApN.

×
Subiecte în articol: copii
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close