Antena 3 CNN Actualitate Social Pericol uriaş pentru mai mulți copii în curtea unei școli din Mureș. Un urs a intrat pe terenul de sport

Pericol uriaş pentru mai mulți copii în curtea unei școli din Mureș. Un urs a intrat pe terenul de sport

Pericol uriaş pentru mai mulți copii în curtea unei școli din Mureș. Un urs a intrat pe terenul de sport
Sursa foto: foto: Pixabay.com
12 Iun 2019   •   08:21

Pericol uriaş pentru 14 copii aflaţi pe terenul de sport după ce un urs a intrat în curtea unei şcoli din localitatea Breaza, judeţul Mureş.
 
Din fericire, zona era împrejmuită şi nimeni nu a fost rănit. Localnicii se tem să mai iasă pe stradă din cauza animalelor sălbatice care apar în cele mai neaşteptate locuri. Oamenii cer autorităţilor măsuri concrete. 

Înfometat şi speriat de maşini, ursul intră între blocuri, rupe gardul şi ajunge în curtea unei şcolii unde învaţă 90 de copii. Camerele de supraveghere au suprins momentul în care animalul sălbatic trece în fugă prin curtea unităţii de învăţământ. La doar 5 metri distanţă, pe terenul de sport, 14 copii erau la ora de educaţie fizică. 

Agenţia de Mediu din Mureş cere revenirea la cotele de vânătoare pentru a putea împuşca 100 de exemplare. România are cea mai mare populaţie de urşi din Europa, peste 6.500. Ministerul Mediului vrea să dea derogare pentru împuşcarea a 140 de urşi în toată ţara.

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close