Antena 3 CNN Actualitate Social Poliția Română, declarație-șoc în cazul crimelor din Caracal: Procurorul a spus că ar proceda la fel

Poliția Română, declarație-șoc în cazul crimelor din Caracal: Procurorul a spus că ar proceda la fel

Poliția Română, declarație-șoc în cazul crimelor din Caracal: Procurorul a spus că ar proceda la fel
30 Iul 2019   •   18:44

Purtătorul de cuvânt al Poliției Române a declarat în exclusivtate la Antena 3 că procurorul de caz ar acționa la fel dacă acest caz ar mai avea loc odată. 

”Am ascultat și eu înregistrările, am văzut și în spațiul public ce s-a discutat. Nu pot să stabilesc eu gradul de vinovăție al vreunui angajat. Cu siguranță anchetele, atunci când vor fi finalizate vor fi dispuse și măsuri în consecință.

Nimic nu poate șterge momentele grele prin care familiile fetelor trec și momentele cumplite prin care au trecut fetele.

După ce am aflat această tragedie m-am deplasat în județul Olt, acolo am aprticipat la discuții să vedem ce s-a întâmplat cu acest caz pentru a avea toate detaliile. La aceste discuții a participat și procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lngă Judecătoria Caracal. Am purtat și eu discuții cu el.

Eu l-am întrebat dacă ar proceda exact la fel. Acesta a spus că nu putea permite accesul polițiștilor să descindă în forță în acea locație, pentru că orice mijloace de probă ar fi fost găsite.”, a spus Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliției Române.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Caracal
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close