Antena 3 CNN Actualitate Social Povestea din spatele lui Superboy! La doar opt ani, un băieţel a demonstrat că eroii există în viaţa reală

Povestea din spatele lui Superboy! La doar opt ani, un băieţel a demonstrat că eroii există în viaţa reală

Povestea din spatele lui Superboy! La doar opt ani, un băieţel a demonstrat că eroii există în viaţa reală
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
07 Iul 2016   •   12:35

La doar opt ani, Ionuț Rareș a demonstrat că viaţa este mai puternică decât ştiinţa, dar şi că adevăraţii supereroi pot fi printre noi.

Aparent, copilul din comuna bihoreană Săcădat ar putea părea un băieţel normal, care merge la şcoală şi învaţă bine. În spatele puştiului, supranumit Superboy, stă însă o poveste impresionantă.

De la naștere și până acum, Ionuț a suferit 14 operații, unele foarte complicate, asta pentru că avut ghinionul să se nască cu o boală rară cu numele de sindromul Weissenbacher-Zweymuller. Spre exemplu, unul dintre efecte: s-a născut cu limba prea scurtă și fără cerul gurii, așa că a avut intervenții chirurgicală pentru a remedia neajunsurile.

Şansa copilului la viaţă au fost părinții. Mama Codruța lucrează câte o lună în Marea Britanie, apoi se întoarce acasă, iar tatăl, Ioan, este stivuitorist în Bihor. Ei nu au renunțat la Ionuț Rareș, iar timp de opt ani au făcut miracole pentru a-i asigura copilului lor o viață normală.

Mulți doctori sau apropiați le-au sugerat să nu se mai chinuie, să aștepte să moară și să se îngrijească de fetița de 12 ani pe care o aveau, copil fără probleme medicale. „La naștere nu i s-a dat nicio șansă de supraviețuire lui Ionuț Rareș”, a declarat mama, potrivit Libertatea.

 

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close