Antena 3 CNN Actualitate Social Povestea tulburatoare a piloților din accidentul aviatic de la Suceava

Povestea tulburatoare a piloților din accidentul aviatic de la Suceava

Povestea tulburatoare a piloților din accidentul aviatic de la Suceava
04 Aug 2018   •   13:17

Piloții implicați în accidentul de la aerodromul din județul Suceava au povești impresionante. Cornel Marinescu, de 60 de ani, din București, a fost găsit decedat între fiarele contorsionate, iar Sorin Mihail Bochiș, de 53 de ani, din Timișoara se află în stare foarte gravă.


Ambii piloți erau foarte experimentați și aveau mii de ore de zbor în palmares. Au fost aplaudați la scenă deschisă la foarte multe mitinguri aviatice. 

Unul dintre ei zboară singur de la 14 ani, iar înainte de acest lucru a zburat cu tatăl lui înainte de a merge în picioare. Tatăl lui era el însuși aviator de meserie și a transmis această pasiune. I-a călcat pe urme tatălui.

Acesta povestea că vrea să zboare printre nori din prima clipă în care s-a urcat în avion. A zburat în SUA, pe avioane de vânătoare, iar după atentatele din 11 septembrie, când toate aparatele au fost reținute, a trebuit să se reprofileze.

A lucrat în Florida 2 ani și spunea că cel mai palpitant moment era când îi spiona din aer pe americanii care cultivau cannabis.

×
Subiecte în articol: poveste piloti Suceava accident aviatic
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close