Antena 3 CNN Actualitate Social Protest în fața ministerului de Externe. Oamenii cer demisia lui Teodor Meleșcanu

Protest în fața ministerului de Externe. Oamenii cer demisia lui Teodor Meleșcanu

Protest în fața ministerului de Externe. Oamenii cer demisia lui Teodor Meleșcanu
27 Mai 2019   •   22:56

Câteva zeci de protestatari manifestează, luni seară, în faţa Ministerului Afacerilor Externe, cerând demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, cu privire la modul în care s-a desfăşurat votarea în secţiile deschise pentru românii din străinătate. 

Un grup de protestatari care au manifestat iniţial în Piaţa Victoriei s-a deplasat către Ministerul Afacerilor Externe, strigând lozinci precum 'Toată lumea are dreptul să voteze' şi 'Demisia, Teodor Meleşcanu'. 

Câteva sute de persoane s-au strâns, luni seară, în Piaţa Victoriei, pentru a protesta faţă de Guvern şi de coaliţia aflată la putere, dar şi pentru a sărbători rezultatele obţinute de partidele din opoziţie la alegerile europarlamentare de duminică. 

Oamenii adunaţi în faţa sediului Guvernului flutură steaguri ale României şi ale Uniunii Europene şi afişează bannere cu mesajele "Jos penalii!" şi "#ca prostul". De asemenea, participanţii la protest scandează lozinci precum "Demisia!", "Jos Guvernul!" şi "PSD - ciuma roşie". 

Aceştia îşi manifestă totodată solidaritatea cu românii care nu au putut să voteze duminică în secţiile din străinătate din cauza modului de organizare a scrutinului. Ei strigă ''Diaspora''. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close