Antena 3 CNN Actualitate Social Radu Tudor, informații despre cel mai mare exercițiu de apărare de la căderea comunismului

Radu Tudor, informații despre cel mai mare exercițiu de apărare de la căderea comunismului

Radu Tudor, informații despre cel mai mare exercițiu de apărare de la căderea comunismului
13 Iul 2017   •   18:13

Saber Guardian 2017 este cel mai mare exercițiu desfășurat în regiunea noastră, în perioada 11-20 iulie, unde participă 25.000 de militari, din 22 de țări aliate și partenere, scrie jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, pe blogul său. 

Exercițiul este condus de USAREUR și se desfășoară pe teritoriile naționale ale Bulgariei, României și Ungariei.

“La baza Mihail Kogălniceanu, unde m-am întâlnit cu militari români și ai forțelor aliate, aflați pe teritoriul țării noastre”, a scris presedintele Klaus Iohannis intr-o postare pe Facebook.

Duminică, 16 iulie, evenimentele și acțiunile din cadrul exercițiului Saber Guardian 2017 (SG17) deschise mass-media sunt forțarea unui curs de apă la Bordușani, județul Ialomița, exercițiul de evacuare medicală tip MASCAL la baza aeriană din Mihail Kogălniceanu și trecerea peste un curs de apă pe timpul nopții, județul Vâlcea.

Ziua Distinșilor Vizitatori a exercițiului Argedava Saber 17 de forțare a unui curs major de apă se va desfășura duminică, 16 iulie, începând cu ora 11.00, pe brațul Borcea al fluviului Dunărea, în raza comunei Bordușani, județul Constanța.

Mai multe, pe blogul lui Radu Tudor. 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close