Antena 3 CNN Actualitate Social România, lovită din nou de un val de aer polar. Ninsorile au creat probleme în țară - VIDEO

România, lovită din nou de un val de aer polar. Ninsorile au creat probleme în țară - VIDEO

România, lovită din nou de un val de aer polar. Ninsorile au creat probleme în țară - VIDEO
13 Feb 2019   •   08:53

România este lovită de un val de aer polar, iar ninsorile abundente si viscolul puternic au creat probleme în mai multe zone din ţară.  

În judeţul Braşov, drumarii au intervenit la foc continuu  pentru a curăţa şoselele de stratul de zăpadă depus şi abia dacă au făcut faţă.  

Pe Valea Oltului, traficul a fost blocat zeci de minute, după ce au mai multe pietre au căzut de pe versanţi.

Viscolul puternic, cu rafale de până la 100 de km pe oră, a scăzut vizibiltatea şoferilor la câţiva metri, pe drumurile din județul Brașov. Utilajele de deszăpezire au intervenit, în pasul tihuţa, însă zăpada se așeza foarte repede pe carosabil, după trecerea utilajelor.

Şi pe Valea Prahovei a nins abundent toată noaptea, iar vântul a suflat  în rafale cu peste 80 de km/oră şi a troienit zăpada. Atât pe Dn 1, cât şi pe străzile din staţiuni, s-a format polei.

Şi bucureşteni au fost luaţi prin surprindere de ninsoare. Unii şi-au improvizat unelte pentru a da zăpada de pe trotuar.

Iar unde nu au căzut zăpezi, ploile au făcut alte probleme. Pe Valea Oltului, traficul a fost blocat zeci de minute, după ce au căzut pietre de pe versanţi.

×
Subiecte în articol: zapada
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close