Antena 3 CNN Actualitate Social Scene incredibile într-o școală din Ploiești. Un copil de șapte ani s-a dezbrăcat în clasă și a început să își agreseze colegii și învățătoarea

Scene incredibile într-o școală din Ploiești. Un copil de șapte ani s-a dezbrăcat în clasă și a început să își agreseze colegii și învățătoarea

Scene incredibile într-o școală din Ploiești. Un copil de șapte ani s-a dezbrăcat în clasă și a început să își agreseze colegii și învățătoarea
30 Mai 2019   •   14:41

Un copil de clasa I școala Grigore Moisil din Ploiești, cu grave probleme de comportament, a stârnit revolta părinților care au copii în aceeași clasă.

Părinții acuză că băiatul le agresează fizic și verbal copiii, se dezbracă de tot în clasă, le rupe caietele, le fură mâncarea și îi amenință cu moartea. De asemenea, părinții spun că elevul respectiv le agresează copiii frecvent, verbal și fizic, și are un comportament deviant (tentative de agresiune sexuală).

Joi dimineață, mai mulți părinți revoltați au venit la școală, solicitând ca elevul problemă să plece din școală, amenințând că își vor retrage copiii din clasă.

Directorul școlii a convocat, tot în această dimineață, Asociația Părinților, pentru a dezbate problema, scrie Ziarul Incomod.

Contactat de Ziarul Incomod, directorul a explicat procedurile pe care școala trebuie și este obligată să le urmeze în astfel de cazuri.

De la început, trebuie știut că nici directorul sau cadrul didactic de la clasă nu pot decide excluderea unui elev de la cursuri. Părintele este cel care hotărăște să-l mute la altă școală. În cazurile grave (cum pare a fi și acesta) sunt autorități competente care pot decide includerea elevului într-un program la o structură specială, iarăși, după repectarea unor proceduri care presupun inclusiv evaluarea psihiatrică a copilului.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close