Antena 3 CNN Actualitate Social Scene violente de Paște. Un echipaj medical a fost atacat cu săbii

Scene violente de Paște. Un echipaj medical a fost atacat cu săbii

Scene violente de Paște. Un echipaj medical a fost atacat cu săbii
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
18 Apr 2017   •   09:03

Scene extrem de violente în județul Vaslui. Un echipaj medical a fost atacat cu săbii în localitatea Negrești. Potrivit libertatea.ro, angajații au fost la un pas de moare în timpul unei intervenții. Șoferul ambulanței și asistentul medical au fost atacați de șase indivizi înarmați cu bâte, săbii și cuțite.

Unul dintre atacatori apelase la 112 deoarece concubina sa, o adolescentă de doar 16 ani, acuza metroragie, în prima zi de Paște. Omul a uitat însă de sărbătoare și de toate problemele de sănătate ale iubitei, după ce s-a certat cu centralista Serviciului de Urgențe. Scos din sărite pentru că i s-au pus prea multe întrebări la telefon, bărbatul a vrut să se răzbune.

Agresorii s-au urcat chiar și în autosanitară și au încercat să-l înjunghie pe asistent. Din cauza fricii, șoferul Gabi Grâu și asistentul Cătălin Condurachi au luat-o la fugă pe câmpul din apropiere și au abandonat mașina. Ca să scape de furia indivizilor puși pe scandal, membrii echipajului medical și-au pierdut papucii și ochelarii de vedere pe străzile cartierului Schinaj din Negrești.

Bărbații au mers aproape trei kilometri pe jos până la stația de ambulanță. Apoi, au cerut ajutorul polițiștilor pentru a recupera ambulanța. Spre miezul nopții, echipajul medical, însoțit de oamenii legii, s-au întors în gospodăria lui Dumbravă, vasluianul care a declanșat scandalul violent.

Deși au fost la un pas de moarte, cei doi angajați ai Serviciului de Ambulanță Vaslui i-au acordat îngrijiri medicale adolescentei de 16 ani, pe care au transportat-o la Spitalul de Urgență Vaslui.

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close