Antena 3 CNN Actualitate Social Situație incredibilă în Suceava. Mai mulți adolescenți au furat votcă dintr-un magazin. Unul s-a întors să ia și suc

Situație incredibilă în Suceava. Mai mulți adolescenți au furat votcă dintr-un magazin. Unul s-a întors să ia și suc

Situație incredibilă în Suceava. Mai mulți adolescenți au furat votcă dintr-un magazin. Unul s-a întors să ia și suc
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Iun 2019   •   17:02

Trei adolescenți au furat sticle de votcă dintr-un magazin din Suceava și au fugit când s-a declanșat alarma. Unul din ei s-a întors în scurt timp să cumpere o sticlă de suc, și a fost prins. Luat la întrebări, el și-a „turnat” complicii. 

În noaptea de joi spre vineri, trei adolescenți de 15 ani au mers într-un magazin din centrul Sucevei, iar doi dintre aceştia au furat fiecare câte o sticlă de votcă de 250 de ml, pe care le-au introdus în buzunarele de la pantaloni. 

După ce au furat sticlele cu votcă, cei trei au părăsit magazinul prin dreptul casei de marcat, iar în momentul în care s-a declanşat alarma au fugit din magazin. 

Ulterior, unul dintre cei trei tineri a revenit în magazin, de unde a cumpărat o sticlă de suc, moment în care a fost recunoscut de agentul de pază, în urma vizionării imaginilor video de la momentul furtului, arată newsbucovina.ro.
 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close