x close

Situație incredibilă în Vaslui. O călugărița a vrut să se sinucidă după ce s-a îndrăgostit de un arab, iar acesta a părăsit-o

16 Noi 2018   •   12:06
Situație incredibilă în Vaslui. O călugărița a vrut să se sinucidă după ce s-a îndrăgostit de un arab, iar acesta a părăsit-o Foto: pexels.com

Irina, o călugăriță din Bârlad, județul Vaslui, a vrut să se sinucidă joi, 15 noiembrie, iar cauza se pare că ar fi un arab, de care s-a îndrăgostit în urmă cu cinci ani. Pe vremea aceea era la o mănăstire din Neamț, de unde a fost alungată, pentru că se iubea cu bărbatul arab.

Bucuria nu a durat la nesfârșit, cetăţeanul arab a părăsit-o, chiar dacă aveau împreună un copil. Ghinionul ei nu s-a oprit aici. De supărare şi de ruşine, mama fostei călugăriţe s-a sinucis, aruncându-se de pe bloc.

Femeia a intrat ulterior în depresie, a mai cunoscut pe cineva, iar la începutul acestui an a devenit din nou mamă. Neavând bani să îl crească, ea a dat copilul în plasament.

Doborâtă de greutăti, femeia a clacat psihic. Gândurile negre au împins-o la un gest necugetat, a încercat să se sinucidă, asa că reprezentantii Protectiei Copilului i-au luat şi copilul cel mare, chiar de la grădinită, scrie vremeanoua.ro.

Citeşte mai multe despre:

calugarita sinucidere
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati