Antena 3 CNN Actualitate Social Situație revoltătoare în Italia. Bătrân de 94 de ani, batjocorit de două românce într-un azil

Situație revoltătoare în Italia. Bătrân de 94 de ani, batjocorit de două românce într-un azil

Situație revoltătoare în Italia. Bătrân de 94 de ani, batjocorit de două românce într-un azil
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Iun 2019   •   09:11

Un incident de-a dreptul halucinant a avut loc în Ravenna, Italia, acolo unde două românce, angajate ale unui cămin de bătrâni, au batjocorit un bărbat.

Bătrânul de 94 de ani a fost internat de către familia sa într-un cămin de odihnă, acolo unde rudele sperau să fie îngrijit cum se poate mai bine. Nici pe departe, însă, pentru că româncele în grija cărora se afla şi-au bătut joc de el, scrie spynews.ro.

Într-una din zile, româncele nu au vrut să-i dea acestuia de mâncare, lăsându-l flămând întreaga zi. Mai mult decât atât, un incident de-a dreptul şocant a avut loc în urmă cu o lună. Atunci, femeile l-au luat pe sus pe bătrânul de 94 de ani pentru a-l duce la baie, după ce acesta a refuzat să meargă singur. Când au ajuns în baie, după ce au văzut că bătrânul făcuse pe el, româncele au luat materiile fecale ale acestuia şi i le-au băgat în gură şi l-au murdărit pe faţă.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close