Antena 3 CNN Actualitate Social Sorina Pintea: Iohannis a permis blocarea unor proiecte

Sorina Pintea: Iohannis a permis blocarea unor proiecte

Sorina Pintea: Iohannis a permis blocarea unor proiecte
08 Mai 2019   •   18:26

Sorina Pintea i-a dat replica președintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a comentat ultima declarație pe care a facut-o.

"Declarația a fost scoasă din context și folosită în scop politic. Am constatat cu surprindere că și președintele Iohannis a făcut un comentariu la această declarație, neîncercând să vadă exact cum am spus-o și de ce am spus-o. Eu aș fi vrut să îi dau o replică, într-un fel, dar am să-i dau un altfel de replică. Am să-mi permit să citesc un e-mail, sper să nu se supere cel care mi l-a adresat. În urmă cu câteva luni, am fost întrebată cum aș putea salva o viață. Am rămas surprinsă pentru că cel care mă întreba - era vorba despre soția dânsului - nu știa că Ministerul Sănătății a modificat ordinul 50 prin care putem trimite mai ușor pacienții la tratament în străinatate

Bună seara, doamna ministru. Chiar dacă nu v-am scris de mult, să ştiţi că vă urmărim la televizor. Aseară am cunoscut o fată cu aceeaşi boală ca cea a soţiei mele, care nu mai are mult de trăit. Este în faza avansată şi de atunci mă tot gândesc la dumneavoastră şi la cât de mult ne-aţi ajutat. Nu ştiu dacă o să pot să vă răsplătesc vreodată şi mă uit la soţia mea cum îşi revine, în fiecare zi. Îmi doresc din tot sufletul să vă cunoaştem şi să vă mulţumim personal". Nu i-am cunoscut pe aceşti oameni, nici nu era cazul. Erau nişte oameni care aveau nevoie de ajutor. Cred că domnul preşedinte nu ştie asta pentru că nu a fost interesat. Altfel nu îmi explic cum în 2016 a permis să fie blocate proiectele pentru construcţia centrelor marilor arşi, cum a permis să fie blocate proiectele privind radioterapia? Asta nu mai ţine de culoarea politică. Iohannis a permis blocarea unor proiecte.", a spus Sorina Pintea.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close