Antena 3 CNN Actualitate Social Tanti Mița conduce zilnic, la 76 de ani, tractorul cu varză. Femeia nu îi înțelege pe tinerii leneși

Tanti Mița conduce zilnic, la 76 de ani, tractorul cu varză. Femeia nu îi înțelege pe tinerii leneși

O bătrână în vârstă de 76 de ani, din Dâmbovița, conduce în fiecare zi tractorul cu varză. Ea spune că nu renunță și că va lucra cât o va ține Dumnezeu.

Tanti Mița conduce zilnic, la 76 de ani, tractorul cu varză. Femeia nu îi înțelege pe tinerii leneși
Sursa foto: stiridecluj.ro
de Ioana Mircea    |    24 Mar 2023   •   12:57

Tanti Mița, cum îi spun localnicii sau Dumitra Andrei, cum este trecută în buletin, este o femeie în vârstă de 76 de ani care conduce zilnic un tractor până la târgul de varză din Lungulețu, județul Dâmbovița.

Bătrâna susține cu mândrie că încă poate lucra, iar totodată afirmă că nu îi înțelege pe tinerii leneși.

Tanti Mița și-a luat permisul în 1976, din prima, spre surprinderea tuturor. A condus un IMS, un ARO, iar acum a rămas șoferiță pe tractor, despre care spune că e cel mai ușor de condus.„Foarte ușor, foarte ușor! Cu o mână, nu cu două!”, a povestit femeia râzând.

Citește și: Un bătrân de 70 de ani continuă să meargă la muncă de plăcere: "La alții le e greu, la tineret îi e greu"

Ea conduce tractorul de aproape 30 de ani și nu are de gând să renunțe prea curând. Totodată, adaugă că nu îi înțelege pe tinerii care nu vor să muncească.

„Eu, cât m-o ține Dumnezeu, nu renunț, îmi place să fac și acasă ce mai pot, n-oi putea să mai fac și eu ca unul tânăr, dar cred că fac pe jumătate mai mult ca el”, a spus Dumitra Andrei, potrivit stiridecluj.ro.

×
Subiecte în articol: Dambovita
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close