Antena 3 CNN Actualitate Social Un bătrân de 70 de ani continuă să meargă la muncă de plăcere: "La alții le e greu, la tineret îi e greu"

Un bătrân de 70 de ani continuă să meargă la muncă de plăcere: "La alții le e greu, la tineret îi e greu"

Nicolae Toma are 70 de ani și continuă să meargă de plăcere la muncă. Este cel mai în vârstă angajat al Aeroportului Internațional din Timișoara.

Un bătrân de 70 de ani continuă să meargă la muncă de plăcere: "La alții le e greu, la tineret îi e greu"
Sursa foto: radiotimisoara.ro
de Ioana Mircea    |    24 Mar 2023   •   09:15

Nicolae Toma, în vârstă de 70 de ani este poreclit Moșu' de către colegii săi de muncă pentru că este cel mai bătrân angajat al Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara

Bărbatul are grijă ca parcarea aeroportului să fie curată, iar cel mai tare îl deranjează resturile de țigară aruncate pe jos. Nu de puține ori acesta le-a atras atenția oamenilor că au coșurile de gunoi aproape de ei și că nu e cazul să arunce pe jos.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Nicolae Toma s-a născut la Deva și a ajuns la Timișoara în 1954. El a lucrat mulți ani la CFR unde a făcut „munca de jos”, iar la cei 70 de ani ai săi continuă să muncească de plăcere. Acesta are și un sfat pentru pensionarii care stau acasă: „Să lucreze în continuare, că atunci dacă stau, se duc. Dacă stai, mașina nu mai pornește”, a spus bărbatul.

Citește și: Un avion Tarom a aterizat de urgenţă la Istanbul, după o ameninţare cu bombă | Sistemul informatic al Aeroportului Otopeni a fost oprit

Deși acum are grijă să strângă gunoaiele din parcare, Moșu' spune că îi place ceea ce face.

„La alții le e greu, la tineret îi e greu la mizerie, le e scârbă. Dar nu e un lucru urât, nu-i lucru urât, trebuie să-ți placă să faci. Mie îmi place să fac, să fac treabă, beau cafeaua, mai stau, mai merg la cantină și așa trece timpul”, a declarat Nicolae Toma.

Niculae Toma are trei copii, două fete și un băiat. Are nepoți, dar și strănepoți. Nimic nu-l oprește însă din a-și respecta programul de lucru, potrivit radiotimisoara.ro.

×
Subiecte în articol: Timișoara
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close