Antena 3 CNN Actualitate Social Teatrul Evreiesc de Stat, afectat de vântul puternic. Maia Morgenstern: „E vesel! Zboară tabla”

Teatrul Evreiesc de Stat, afectat de vântul puternic. Maia Morgenstern: „E vesel! Zboară tabla”

Actrița Maia Morgenstern, directorul Teatrului Evreiesc de Stat, le-a mulțumit pompierilor pentru intervenția la Teatrul Evreiesc de Stat care a fost afectat de vântul puternic.

Teatrul Evreiesc de Stat, afectat de vântul puternic. Maia Morgenstern: „E vesel! Zboară tabla”
Sursa foto: Facebook Maia Morgenstern
de Claudia Popovici    |    18 Mai 2021   •   22:38

Actrița Maia Morgenstern a postat pe pagina de socializare un selfie din fața Teatrului Evreiesc de Stat, acolo unde o parte din acoperiș a fost afectat,marţi, de vântul puternic.

„Cu pompierii pe casă! Mulțumim pentru promptitudine! La Teatrul Evreiesc de Stat! E vesel! Zboară tabla…”, a notat Maia Morgenstern pe Facebook.

Cu pompierii pe casă! Mulțumim pentru promptitudine! La Teatrul Evreiesc de Stat! E vesel! Zboară tabla...

Publicată de Maia Morgenstern pe Marţi, 18 mai 2021

Vântul puternic şi ploile torențiale au făcut ravagii în mai multe județe din ţară. Conform ANM, vântul a prezentat marţi intensificări susținute în majoritatea zonelor, cu viteze de peste 50...60 km/h, iar local, îndeosebi în Transilvania, Oltenia şi Muntenia 70-80 km/h. La munte, în special în zona înaltă, rafalele vor depăși 80 - 100 km/h.

27 de copaci au fost doborâți de vânt şi în București

Pompierii din București au avut marți după-amiaza 27 de intervenții pentru îndepărtarea unor copaci doborâți de vânt pe mașini sau pe străzi. Potrivit ISU București-Ilfov, pompierii au intervenit marți după-amiaza la 27 de solicitări.

16 dintre acestea au fost pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe autoturisme și 11 pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe carosabil.

Astfel, pompierii au intervenit pe străzile C.C. Arion, Petru Rareș, Logofăt Udriste, Parcul Cișmigiu, Doctor Clunet, Vatra Luminoasă, Bd. Metalurgiei sau strada Burdujeni.

De asemenea, ISU transmite că au fost emise mesaje pentru informarea populației prin intermediul panourilor electronice stradale și prin intermediul rețelelor de socializare.

Citeşte şi: Record de precipitaţii în Bihor. Zeci de oameni au fost evacuaţi din case

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close