Antena 3 CNN Actualitate Social Tragedie în Craiova. Doi copii și o tânără de 25 de ani au murit intoxicați

Tragedie în Craiova. Doi copii și o tânără de 25 de ani au murit intoxicați

Tragedie în Craiova. Doi copii și o tânără de 25 de ani au murit intoxicați
04 Feb 2019   •   08:28

Tragedie într-un cartier din Craiova! Doi copii şi o tânără de 25 ani au murit aseară, intoxicaţi cu monoxid de carbon de la un generator pe care îl foloseau să se încălzească. 

În zonă, mai multe familii fac căldură în acelaşi fel, după ce compania de electricitate le-a tăiat curentul. Alte trei persoane au fost găsite în casă, în stare gravă, şi au fost duse de urgenţă la spital. 

Victimele, doi copii şi şase adulţi, au fost descoperite de un vecin. I-a găsit pe toţi inconştienţi, şi a anunţat imediat autorităţile. 

Echipajele de intervenţie au încercat minute în şir să-i salveze. Cei doi copii, de aproximativ 15 ani, şi o tânără de 25 de ani, nu au răspuns însă manevrelor de resuscitare. 

Tragedia a avut loc într-un cartier unde mai multe familii de romi trăiesc în locuinţe fără curent electric. Ca să se încălzească, sunt nevoite sa folosească generatoare. 

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Nu au găsit nici un act de identitate în locuinţă şi, deocamdată, nu au putut stabili gradul de rudenie dintre cele 6 victime.

×
Subiecte în articol: copii Craiova tanara intoxicati
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close