Antena 3 CNN Actualitate Social Tragedie în Iași. Un artist a provocat un grav accident de circulație: o persoană a murit

Tragedie în Iași. Un artist a provocat un grav accident de circulație: o persoană a murit

Tragedie în Iași. Un artist a provocat un grav accident de circulație: o persoană a murit
Sursa foto: Foto: ziaruldeiasi.ro
12 Dec 2018   •   11:33

 

Un cunoscut lăutar din Iaşi a provocat un accident grav pe unul din bulevardele oraşului. O persoană a murit şi alte cinci sunt rănite după ce şoferul a intrat pe contrasens unde a izbit în plin o autoutilitară.

Mircea Ungureanu circula cu viteză în oraş, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului şi s-a ciocnit cu autoutilitara în care se aflau cinci angajaţi ai unei firme ieşene. Pasagerul din dreapta şoferului autoutilitarei a murit pe loc, iar ceilalţi au fost răniţi grav. Tot în stare gravă este şi şoferul care a provocat accidentul, informează ziaruldeiasi.ro.

Cel care conducea autoturismul Audi se numeşte Mircea Ungureanu, are 42 de ani şi este de profesie lăutar. Acesta se afla aseară intubat, în stare gravă la spital. El a intrat cu autoturismul pe contrasens şi a izbit violent, în plin, un Volkswagen în care se aflau cinci muncitori.

Uimitor, şoferul din Volkswagen a scăpat cu viaţă, însă pasagerul din dreapta, Neculai Filip, în vârstă de 38 de ani, a murit pe loc.

×
Subiecte în articol: accident artist Iași
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close