Antena 3 CNN Actualitate Social Trei zodii care cer mai mult decât oferă

Trei zodii care cer mai mult decât oferă

Trei zodii care cer mai mult decât oferă
18 Apr 2018   •   15:25

Nativul Berbec vrea să obțină totul în timp util, așa că nu se mai gândește și la cei din jur. Deși muncește din greu pentru idealurile sale și pare a fi de bună credință, are tendința să fie foarte egoist cu oamenii care îl ajută la greu. Mulți îl consideră rece și arogant, mai ales pentru că se distanțează cu ușurință de persoanele din viața lui.
Leu

Ca rege al animalelor, nativul Leu este absorbit complet de propria persoană. Ar fi în stare să profite de toți doar pentru a-și atinge scopurile, așa că nu prea îi pasă de nimeni când este axat pe o anumită idee sau un anumit țel. Se întreabă mereu ce mai poate câștiga de la cei din jur, mai ales că adoră să fie în centrul atenției.
Fecioară

Pentru o veritabilă Fecioară, timpul înseamnă bani, așa că preferă să își petreacă puținele ore pe care le are la dispoziție cu oameni de calitate. Deși pretinde că are numai intenții bune, ar fi în stare să profite de apropiați, pentru a-și atinge scopurile. Din acest punct de vedere, poate fi considerată o oportunistă, mai ales că cere mereu să fie ajutată financiar. Totuși, ar fi bine să nu o critici, căci dacă vei face acest lucru, fii sigură că te va scoate de la inima ei.

sursa: Clickpentrufemei.ro

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close