Antena 3 CNN Actualitate Social Ultimele cuvinte ale lui Mihai Făgădaru, de pe patul de spital, înainte să fie răpus de COVID: "Nu sunt de acord să mă intubeze. Aveţi grijă de copiii mei!"

Ultimele cuvinte ale lui Mihai Făgădaru, de pe patul de spital, înainte să fie răpus de COVID: "Nu sunt de acord să mă intubeze. Aveţi grijă de copiii mei!"

Mihai Făgădaru, cunoscut pentru apariţiile sale la protestele anti-vaccin, anti-COVID şi anti-restricţii, a murit tocmai de boala pe care o nega cu atâta înverşunare. Înainte să se stingă, de pe patul de spital, acesta le-a transmis apropiaţilor un mesaj audio, prin care le spune că refuză să fie intubat, că se teme de moarte şi că dacă va muri, cei rămaşi să aibă grijă de copiii lui.

Ultimele cuvinte ale lui Mihai Făgădaru, de pe patul de spital, înainte să fie răpus de COVID: "Nu sunt de acord să mă intubeze. Aveţi grijă de copiii mei!"
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Noi 2021   •   00:05

Antena3.ro a obţinut în exclusivitate acest mesaj şi îl difuzează integral, pentru a trage un semnal asupra pericolului acestei boli neverosimile.

Mihai Făgădaru s-a stins la 43 de ani, pe secţia ATI a unui spital din Capitală. Acesta se îmbolnăvise de COVID şi alesese să se trateze singur, acasă, cu antivirale. A ajuns la spital mult prea târziu pentru ca medicii să-l mai salveze.

Mihai Făgădaru avea 43 de ani şi era cunoscut pentru apariţiile sale la protestele anti-COVID, anti-mască, anti-vaccin şi anti-restricţii organizate în piaţa Victoriei şi piaţa Universităţii. Era un apropiat şi al senatoarei Diana Şoşoacă, şi aceasta o prezenţă constantă la protestele anti-vacciniştilor.

Doar că Mihai Făgădaru s-a îmbolnăvit tocmai de boala a cărei existenţă o nega. A ales să se trateze singur, acasă. Luase antivirale puternice iar starea sa s-a agravat rapid, mai ales că suferea de comorbidităţi.

De pe patul de spital, cu o respirație grea, Mihai Făgădaru a transmis un ultim mesaj apropiaţilor săi, prin care le spunea că a vorbit cu avocata sa pentru a semna un document cum că nu este de acord să fie intubat de medici. El spunea că are 90% din plămâni afectaţi de boală şi că medicii vor să-l intubeze. În final, le cere cunoscuţilor să aibă grijă de copiii săi.

Vă avertizăm, clipul poate avea un impact emoţional puternic.

Medicii spun că evoluţia COVID este galopantă, starea pacienţilor se degradează de la o zi la alta, iar automedicaţia este total contraindicată. Orice tratament trebuie luat numai cu îndrumarea unui medic.

×
Subiecte în articol: Mihai Fagadaru
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close