Antena 3 CNN Actualitate Social Ultimele informații despre starea de sănătate a Andreei Bălan. Medic: „Am văzut-o destul de comunicativă și destul de veselă”

Ultimele informații despre starea de sănătate a Andreei Bălan. Medic: „Am văzut-o destul de comunicativă și destul de veselă”

Ultimele informații despre starea de sănătate a Andreei Bălan. Medic: „Am văzut-o destul de comunicativă și destul de veselă”
06 Mar 2019   •   19:20

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Sanador, medicul Cristian Pandrea, a vorbit, miercuri seara, despre stare de sănătate a artistei Andreea Bălan.

„Evoluția în ultimele 24 de ore a fost favorabilă, motiv pentru care pacienta a fost transferată de la Terapie Intensivă la secția de Obstetrică-Ginecologie. E stabilă, e conștientă, stă cu copilul. Pe măsură ce timpul se scurge și starea dumneaei de sănătate e stabilă, riscurile sunt în scădere. Treptat, intră într-un regim de viață normal. Eu am văzut-o destul de comunicativă și destul de veselă. Eu cred că intervenția a fost salutară în acest caz. Nu spunem ghinion, spunem „un eveniment care din când în când se întâmplă”, a spus medicul Cristian Pandrea.

Citește și: Andreea Bălan, prima fotografie și primul mesaj după ce a făcut embolie amniotică în timpul nașterii: Sunt după două zile de luptă ca să trăiesc!

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timp ce năștea al doilea copil printr-o operație de cezariană efectuată la o clinică privată din București.

Citește și: Medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan: Această complicație este mortală în 90% dintre cazuri

 

 

×
Parteneri
Sondaj exploziv pentru alegerile din Sectorul 1
x close