Antena 3 CNN Actualitate Social Un fost miner l-a ucis şi l-a tranşat pe vecinul pensionar din Baia Mare despre care credea că e extraterestru. Motivul șocant pentru care a ajuns la acestă situație

Un fost miner l-a ucis şi l-a tranşat pe vecinul pensionar din Baia Mare despre care credea că e extraterestru. Motivul șocant pentru care a ajuns la acestă situație

Un fost miner l-a ucis şi l-a tranşat pe vecinul pensionar din Baia Mare despre care credea că e extraterestru. Motivul șocant pentru care a ajuns la acestă situație
16 Iun 2019   •   17:31

Bărbatul care a ucis şi tranşat un bărbat din Baia Mare despre credea că este extraterestru a fost condamnat la 14 ani şi 4 luni de detenţie pentru omor şi profanare de cadavre şi despăgubiri morale de 75.000 euro familiei victimei. 

Hotărârea judecătorească a fost pronunţată de Tribunalul Satu Mare într-un dosar al procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare şi priveşte o crimă cumplită comisă pe 26 noiembrie 2018 de Nicolae Meheş, un fost miner de 62 de ani din localitatea Oraşu Nou Vii, comuna Oraşu Nou, căreia i-a căzut victimă un pensionar în vârstă de 84 de ani din Baia Mare. 

Meheş a fost trimis în judecată pe 18 martie, în acest an şi  şi-a recunoscut fapta, depoziţia sa fiind redată parţial şi în soluţia instanţei. 

Nimeni nu ştie de ce, în condiţiile în care, după cum au explicat în timpul anchetei atât soţia lui, cât şi cea a criminalului, relaţia dintre ei era de simpli vecini, şi nu se mai vizitaseră de cel puţin 3 ani.    

Bătrânul a fost servit cu un păhărel de vişinată de ucigaşul său, care şi-a turnat apoi un pahar zdravăn de vin. Meheş băuse cu o zi înainte şi, fiind singur acasă, căci soţia lui era la muncă, a continuat să se cinstească şi în respectiva dimineaţă.   

După ce au terminat băuturile din pahare, cei doi s-au ridicat să iasă în curte, dar beat fiind, Meheş a găsit motiv de ceartă. Discuţiile au degenerat şi, zice el, nu ştie cum, victima a ajuns să-l lovească cu palma peste faţă, "moment în care a pornit . Inculpatul a arătat că a împins victima, dar acesta l-a lovit cu pumnul în coaste, în partea stângă. Atunci l-a împins, bătrânul căzând pe patul de lângă uşă”", scrie în document.

Detaliile terifiante ale crimei aici.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close