Antena 3 CNN Actualitate Social „Unde ești, tati? Acolo Sus, te iubesc. Să ai grijă de mami”. Ce a urmat după acest mesaj a șocat Timișoara

„Unde ești, tati? Acolo Sus, te iubesc. Să ai grijă de mami”. Ce a urmat după acest mesaj a șocat Timișoara

„Unde ești, tati? Acolo Sus, te iubesc. Să ai grijă de mami”. Ce a urmat după acest mesaj a șocat Timișoara
Sursa foto: Foto: Opinia Timisoarei
14 Feb 2019   •   15:07

În vara anului trecut, presa din Timișoara relata un caz de-a dreptul tragic. Un bărbat și-a sunat familia și și-a luat rămas bun de la ea.

„A plecat acum o saptamana de acasa, s-a dus la mama lui, care sta la Sanovita, si ne-a sunat aseara. In momentul in care suna, ii dadeam copilul sa vorbeasca cu el, si fata mea l-a intrebat ca unde e, si el i-a spus ca e acolo Sus. Si fata mea l-a intrebat „Si mai ai burta mare?” Si el i-a spus ca „de acolo de Sus nu o sa mai am burta mare”. Fiul meu i-a spus ca „te iubesc” si el a spus „sa ai grija de mami, sa fii cuminte”, si a inchis fiul meu telefonul. Si eu l-am sunat dupa si l-am intrebat „unde esti”, si el a spus ca „sunt sus pe pod”. Am intrebat unde sus pe pod si nu a stiut sa imi zica. A zis doar ca e pe autostrada… Si mi-a spus ca vrea sa se arunce de pe pod. (...)Si la ora 1.00 m-a sunat un domn politist de la Rutiera sa imi spuna ca l-a gasit decedat”, a povestit sotia tanarului, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Apoi, bărbatul de 33 de ani s-a aruncat fiind călcat de mai multe mașini. Polițiștii i-au găsit un bilet de adio de-a dreptul sfâșietor. 

„Va rog frumos sa ma iertati! Am fost un las! Nu am avut puterea sa trec peste probleme si am cazut in depresie si in patima alcoolului, care in ultimele 2 saptamani doar el m-a tinut in viata. Nu vreau sa se simta nimeni vinovat pentru gestul meu. Singurul vinovat sunt eu. Ma simt foarte bolnav si nu vreau sa fiu o povara pentru nimeni. Nu vreau sa spuneti ca nu mi-am iubit copiii si familia. Pentru ei mi-am sacrificat ultimii ani din viata si nu regret nicio secunda. V-am iubit mai mult ca pe mine. Pui (sotia, n.r.), vreau sa ai grija de ei si sa stie ca eu sunt sus si ii vad. Va iubesc”. 

Anul trecut 27 de persoane s-au sinucis în județul Timiș, anunță opiniatimisoarei.ro.

×
Subiecte în articol: s-a sinucis
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close