Antena 3 CNN Actualitate Social Gestul rușinos al unui turist român în Grecia. Ce a făcut într-o piață, când credea că nimeni nu-l vede

Gestul rușinos al unui turist român în Grecia. Ce a făcut într-o piață, când credea că nimeni nu-l vede

Grecia e plină de români veniţi în vacanţă dar şi la muncă. Iar faptele unora dintre ei chiar devin memorabile.

Gestul rușinos al unui turist român în Grecia. Ce a făcut într-o piață, când credea că nimeni nu-l vede
Sursa foto: gandul.ro
de Alexandra Axinia    |    21 Iun 2023   •   11:08

Un turist român a avut parte de o experiență "românească" în timp ce se afla în vacanță în Sithonia, Grecia. În timpul unor cumpărături într-o piață de fructe și legume, un alt român s-a apropiat de el și i-a furat portofelul în care avea banii de concediu, buletinul, permisul de conducere și cardurile bancare.

Cum nu se putea mai rău de atât, păgubitul a rămas fără bani și acte într-o țară străină. Pentru că vacanța lui a fost distrusă, românul a tras un semnal de alarmă printr-o postare pe un grup de Facebook destinat românilor care merg în țara elenă, postând imagini cu hoțul preluate de pe camerele de luat vederi ale magazinului.

„OFER RECOMPENSA DE 1000€ pentru cine mă ajută să găsesc „domnul” îmbrăcat în negru. Pe data de 17.06.2023 între orele 14:20 / 14:30, mi-a furat portmoneul cu bani și toate actele (buletin, permis, carduri bancare etc.) în regiunea Sithonia, Grecia.

Citește și: Trucul prin care puteți obține o cameră de hotel la cel mai mic preț: ”Asta este tot ce trebuie să faceți!”

 Desigur ca am depus deja o plângere la Poliția Elenă și domnul (român de al nostru) se alfă deja în cautare”, se arată într-o postare pe Facebook, citat de gândul.ro

Românii au sărit cu diverse comentarii la postarea bărbatului. Unii dintre ei și-au povestit neplăcerile în care li s-au furat bunurie în timpul vacanțelor în Grecia, în timp ce alții susțin că persoana din poză seamănă cu un individ care era deja căutat pentru alte infracțiuni. 

×
Subiecte în articol: roman furt bani Grecia
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close