Antena 3 CNN Actualitate Social Victor Negrescu, despre mesajul PSD: Este importantă implementarea a ceea ce s-a decis la referendumul din 26 mai

Victor Negrescu, despre mesajul PSD: Este importantă implementarea a ceea ce s-a decis la referendumul din 26 mai

Victor Negrescu, despre mesajul PSD: Este importantă implementarea a ceea ce s-a decis la referendumul din 26 mai
05 Iun 2019   •   12:43

Mesajul PSD este că într-adevăr este importantă implementarea a ceea ce s-a decis la referendumul din 26 mai, a declarat Victor Negrescu, consilier onorific al premierului, precizând că social-democraţii îşi doresc o discuţie mai largă şi rapidă despre ce înseamnă reforma Constituţiei. 

"Pe agenda Biroului Permanent Naţional avem o discuţie despre discuţiile care vor avea loc la Cotroceni. În momentul de faţă, mesajul PSD este că, într-adevăr, considerăm că este important să implementăm ceea ce s-a decis la referendum. Dorim o discuţie mai largă despre ce înseamnă reforma Constituţiei, dar una rapidă. Credem, de asemenea, că PSD poate să contribuie într-o manieră constructivă la această dezbatere, avem o delegaţia deja gândită care va merge acolo cu acest mesaj constructiv. De fapt, acest mesaj constructiv a fost comunicat de către liderii partidului în ultima perioadă, inclusiv mesaj proeuropean, şi eu cred că în perioada următoare, inclusiv în Comitetul Executiv Naţional de vineri, urmează să discutăm foarte mult despre etapele următoare la nivelul partidului, această idee de reconstrucţie, poate de refondare a PSD", a spus Victor Negrescu, miercuri, înainte de şedinţa BPN al PSD. (continuă) 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close