Antena 3 CNN Actualitate Social Viorica Dăncilă, despre motivul pentru care l-a refuzat pe Iohannis: Nu vreau să iau decizii pripite

Viorica Dăncilă, despre motivul pentru care l-a refuzat pe Iohannis: Nu vreau să iau decizii pripite

Viorica Dăncilă, despre motivul pentru care l-a refuzat pe Iohannis: Nu vreau să iau decizii pripite
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
30 Mai 2019   •   13:37

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunțat la începutul ședinței de Guvern ce a discutat cu președintele Klaus Iohannis în cadrul întâlnirii neanunțate de la Cotroceni.

”Aș dori să le mulțumesc tuturor românilor care au votat la scrutinul de duminică. Prezența numeroasă arată dorința de implicare și faptul că societatea e profund atașată valorilor europene.

Viitorul României este Uniunea Europeană, comunitate care s-a bazat mereu pe principii democratice(...) Am cerut după alegeri tuturor instituțiilor implicate în organizarea alegerilor, un raport complet cu privire la desfășurarea procesului de votare, a dificultăților întâmpinate de alegători. Nu vreau să iau decizii pripite.

Trebuie să cântărim ce măsuri luăm pentru că ceea ce nu a fost bine în organizarea și desfășurarea alegerilor europarlamentare și a referendumului de duminică să nu se mai repete la viitoarele alegeri.

Azi am avut o întâlnire cu Klaus Iohannis cu privire la numirea miniștrilor dar și punerea în aplicare a rezultatelor referendumului de duminică. 

Referitor la cele trei portofolii, am discutat fiecare propunere în parte, iar în scurt timp să avem un răspuns de la Iohannis”, a spus Dăncilă.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close