Antena 3 CNN Actualitate Social Vremea rea a făcut prăpăd în țară. Trei copii au fost găsiți morți după potopul din județul Prahova

Vremea rea a făcut prăpăd în țară. Trei copii au fost găsiți morți după potopul din județul Prahova

Vremea rea a făcut prăpăd în țară. Trei copii au fost găsiți morți după potopul din județul Prahova
01 Iun 2019   •   10:29

Update: În urma căutărilor ce au loc în județul Prahova, a mai fost găsit trupul unui băiețel. Acesta ar fi fost cel mai mare dintre copiii dați dispăruți după viituri.

Update: Unul dintre copiii dispăruți după viitura din Prahova, a fost găsit mort. Este al doilea deces după potopul care a făcut ravagii în județul Prahova

Știrea inițială: Vremea rea a făcut prăpăd in țară. Ploile torențiale care au căzut în ultima vreme, în județul Prahova, au inundat zeci  de gospodării, iar peste 100 de oameni au fost evacuați.  

Patru copii cu vârste cuprinse între 9 luni şi 6 ani au fost daţi dispăruţi și  o fetiţă de trei ani a murit, conform Inspectoratului prntru Situaţii de Urgenţă. 

Aproape jumătate de țară este sub incidența unui cod portocaliu de vreme rea, valabil până sâmbătă la ora 10:00. ANM emite însă și o serie de avertizări de vreme severă imediată, valabile câteva ore, pentru zone restrânse.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close