Antena 3 Actualitate Social Zăpadă de șase metri în România, la sfârșitul lunii mai - VIDEO

Zăpadă de șase metri în România, la sfârșitul lunii mai - VIDEO

30 Mai 2019   •   15:17
Zăpadă de șase metri în România, la sfârșitul lunii mai - VIDEO

Transfăgărășanul este îngropat sub o zăpadă de șase metri, iar drumarii depun eforturi considerabile pentru a degaja șoseaua.

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov anunţă că lucrările de deszăpezire avansează greu în unele zone ale Transfăgărăşanului, din cauza stratului gros de zăpadă şi a bucăţilor de stâncă aduse de avalanşe în timpul iernii.

Se lucrează intens la curățarea zăpezii de pe Transfăgărășan, însă se avansează foarte greu, Conform celor transmise de DRDP Brașov, zăpada atinge, în unele locuri, chiar 6 metri grosime.

„Lucrăm în continuare la curăţarea zăpezii de pe Transfăgărăşan (DN7C), însă colegii noştri de la Districtul Bâlea avansează destul de greu. Stratul de zăpadă bătătorită depăşeşte pe alocuri 5-6 metri grosime şi este plină de bucăţi mari de stâncă aduse de avalanşele din timpul iernii”, au scris pe pagina de Facebook reprezentanţii DRDP Braşov, informează ziaruldeiasi.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close