Antena 3 CNN Actualitate Un şofer tânăr fără permis, urmărit de polițiști, s-a aruncat în râul Bega

Un şofer tânăr fără permis, urmărit de polițiști, s-a aruncat în râul Bega

Un tânăr de 20 de ani, care conducea mașina pe Cala Șagului, din Timișoara, nu a oprit la semnalul polițiștilor, sâmbătă seara, astfel că agenţii au pornit în urmărirea bărbatului. 

Un şofer tânăr fără permis, urmărit de polițiști, s-a aruncat în râul Bega
de Georgiana Adam    |    18 Apr 2021   •   08:12

Ca să scape de oamenii legii, şoferul mai întâi a accelerat, apoi a oprit mașina și s-a aruncat în râul Bega.

Șoferul și pasagerii au ieșit din maşină și au sărit în râu, înotând până pe celălalt mal, unde erau așteptați de polițiști. Aceștia i-au imobilizat și au solicitat o ambulanță care să le acorde îngrijiri medicale.

Tânărul care conducea mașina are 20 de ani și nu are permis de conducere. În cazul său, polițiștii au întocmit un dosar penal.

"La data de 17 aprilie a.c, în jurul orei 20:30, polițiștii Secției 3 Timișoara au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe Calea Șagului, însă conducătorul auto nu s-a conformat, accelerând și continuându-și deplasarea.

După mai multe solicitări de oprire prin intermediul dispozitivelor auto, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului pănă pe strada Constantin Silvesteri din municipiu.

Ajuns în capătul străzii autoturismul a părăsit partea carosabilă, oprindu-se pe spațiul verde de lângă râul Bega. Conducătorul auto și pasagerul au ieșit din autoturism și au sărit în râu, înotând până pe celălalt mal. Acolo au fost așteptați de polițiștii Secției 4 Timișoara, care i-au imobilizat și au solicitat o ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit că tânărul, care se afla la volanul autoturismului, are 20 de ani și nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere, continuând cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului", se arată în comunicatul Poliţiei.
 

×
Subiecte în articol: Bega Timisoara
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close