Antena 3 Actualitate Șoferii care vor să-și cumpere mașină nouă în acest an pot primi bani din partea statului

Șoferii care vor să-și cumpere mașină nouă în acest an pot primi bani din partea statului

06 Feb 2018   •   15:49
Șoferii care vor să-și cumpere mașină nouă în acest an pot primi bani din partea statului
Sursa foto: foto: Pexels

Șoferii care au de gând să își cumpere mașină nouă în acest an, nu trebuie să-și mai facă griji că nu vor strânge suficienți bani. Statul le oferă până la 10.000 de euro, dar trebui să îndeplinească câteva condiții. 

Prin programul Rabla, aceștia își pot schimba mașinile uzate, care au o vechime de peste opt ani, cu unele noi. Programul Rabla Plus, în schimb, încurajează șoferii să achiziționeze un autoturism nou electric. 

În funcție de programul pe care vor să-l acceseze, solicitanții pot primi 6.500 de lei pentru înlocuirea mașinii uzate, prin intermediul programului Rabla.

De asemenea, solicitanţii pot primi până la 45.000 de lei pentru achiziția unei mașini electrice, prin intermediul programului Rabla Plus.

Valoarea maximă a finanțării prin programul Rabla Plus se obține la cumpărarea unui automobil nou electric, și anume 45.000 de lei.

Totuşi, există o condiţie şi anume ca această valoare să nu reprezinte mai mult de 50% din valoarea totală a acestuia, conform observator.tv. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close