Antena 3 CNN Actualitate Şoferii români s-au înghesuit să facă asta, atunci când au aflat vestea. Cum riscă să fie amendaţi

Şoferii români s-au înghesuit să facă asta, atunci când au aflat vestea. Cum riscă să fie amendaţi

Şoferii români s-au înghesuit să facă asta, atunci când au aflat vestea. Cum riscă să fie amendaţi
de O.P.    |    05 Dec 2012   •   05:50

Vinovaţi de blocajele din trafic sunt şi şoferii, care aşteaptă până în ultimul moment să îşi pregătească maşinile de iarnă. E adevărat că nici legea nu dă un termen clar aşa că cei mai mulţi aşteaptă zăpada pentru a-şi face programare la service.

Aşa se face că programul vulcanizărilor a fost complet dat peste cap după ce şoferii au fost avertizaţi că va ninge din abundenţă în perioada următoare.

Amenzile usturătoare şi pericolul rămânerii fără talon au scos şoferii români din case înainte de primele ninsori mai serioase ale lunii decembrie. Pentru cei care au deja cauciucuri de iarnă, pregătirea maşinii nu depăşeşte 200 de lei.

Venirea iernii începe să se simtă şi în magazine. Şoferii fac cumpărăturile obişnuite, dar apelează şi la soluţiile mai moderne pentru a face faţă frigului.

Ninsorile vor prinde însă mulţi români nepregătiţi. Numai că pe lângă riscurile pe care şi le asumă la volanul unei maşini nepregătite pentru iarnă, în acest an vor primi şi amenzi foarte mari.

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close