Antena 3 CNN Actualitate Şoferul unui microbuz şcolar, prins beat la volan chiar înainte să îmbarce elevii

Şoferul unui microbuz şcolar, prins beat la volan chiar înainte să îmbarce elevii

Şoferul unui microbuz şcolar, prins beat la volan chiar înainte să îmbarce elevii
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Feb 2013   •   11:25

Şoferul unui microbuz şcolar care circula pe DN 2, în judeţul Buzău, şi care urma să preia mai mulţi copii pentru a-i transporta la şcoală, a fost prins beat la volan de către poliţişti, alcooltestul indicând o concentraţie de 1,16 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, şoferul a fost oprit de poliţiştii, miercuri dimineaţă, pe DN 2 (E85), în localitatea Glodeanu Sărat, informează Mediafax.

Conform surselor citate, şoferul se îndrepta spre localitatea Căldăruşanca, de unde ar fi trebuit să preia mai mulţi elevi pentru a-i transporta la cursuri. Poliţiştii l-au testat pe şofer, alcooltestul indicând o concentraţie de 1,16 miligrame/ litru alcool pur în aerul expirat.
   
Ulterior, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean din Buzău, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
   
Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a consumat alcool în noaptea de marţi spre miercuri, iar miercuri dimineaţă a mers la serviciu pentru că trebuia să preia mai mulţi copii şi să îi ducă la şcoală în Glodeanu Sărat. Poliţiştii i-au întocmit şoferului dosar penal.

×
Subiecte în articol: sofer beat
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close