Antena 3 Actualitate Solidari în lupta cu nămeţii: CJ Argeş alocă bani din fondul de rezervă pentru judeţele Vrancea şi Buzău

Solidari în lupta cu nămeţii: CJ Argeş alocă bani din fondul de rezervă pentru judeţele Vrancea şi Buzău

15 Feb 2012   •   19:47
Solidari în lupta cu nămeţii: CJ Argeş alocă bani din fondul de rezervă pentru judeţele Vrancea şi Buzău
Sursa foto: Foto: Antena 1

Consiliul Judeţean Argeş a aprobat, miercuri, alocarea a 400.000 de lei din fondul de rezervă pentru judeţele Vrancea şi Buzău, banii urmând să fie trimişi în comunele afectate de căderile masive de zăpadă, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Argeş, cei 400.000 de lei vor fi împărţiţi celor două judeţe, respectiv 200.000 de lei pentru Vrancea şi 200.000 de lei pentru Buzău.
   
"A fost aprobată suma de 400.000 de lei, câte 200.000 de lei pentru fiecare judeţ, din fondul de rezervă al Consiliului Judeţean Argeş. Necesităţile sunt mult mai mari, Consiliul Judeţean Argeş primind adrese de la patru judeţe afectate de ninsori, însă cele mai grave situaţii sunt în judeţele Buzău şi Vrancea.", a declarat preşedintel CJ Argeş, Constantin Nicolescu.
   
De asemenea, Nicolescu a spus că s-au adunat aproximativ 25 tone de alimente constând în lapte, pâine, ulei, zahăr, mălai, făină, conserve, dulciuri, care au fost strânse cu ajutorul Crucii Roşii, a sindicatului de la Uzina Dacia şi al diverselor societăţi comerciale din judeţ. Alimentele urmează să fie trimise oamenilor din localităţile izolate din Vrancea şi Buzău.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close