Antena 3 CNN Actualitate Soluţia împiedicării minerilor să meargă la vot a fost "îmbunătăţită", după ce a devenit publică. Care este noua variantă

Soluţia împiedicării minerilor să meargă la vot a fost "îmbunătăţită", după ce a devenit publică. Care este noua variantă

Soluţia împiedicării minerilor să meargă la vot a fost "îmbunătăţită", după ce a devenit publică. Care este noua variantă
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    24 Iul 2012   •   21:34

Soluţia reţinerii buletinelor unor mineri, pentru a-i împiedica pe aceştia să meargă la vot la referendum, a fost "deja îmbunătăţită", după ce aceasta a ajuns în presă şi a devenit publică.

Declaraţia a fost făcută de Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, în ediţia de marţi a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

"Nişte superiori ai minerilor nu-i lasă pe aceştia să-şi exprime votul. Ca o soluţie de control ar fi fost propusă reţinerea cărţilor de identitate, dar s-a cam dus zvonul despre această măsură şi au venit cu una mai îmbunătăţită şi citez din ce mi-a spus un miner de acolo: ", a declarat Ion Călinoiu.

Şeful CJ Gorj a ţinut să precizeze că acest lucru îngrădeşte dreptul la libera exprimare.

În Gorj, sunt aproximativ 15.000 de mineri, iar "soluţiile" pentru împiedicarea exprimării votului acestora au fost sesizate la Ministerul Economiei, a adăugat Ion Călinoiu.

Un număr 15 persoane de la Complexul Energetic Oltenia au fost audiaţi marţi la poliţie, pentru că ar fi reţinut cărţile de identitate ale minerilor.




×
Subiecte în articol: Subiectiv mineri
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close