Antena 3 CNN Actualitate Sondaj: Sunteți Pro sau Contra rămânerii lui Tudorel Toader la ministerul Justiției

Sondaj: Sunteți Pro sau Contra rămânerii lui Tudorel Toader la ministerul Justiției

Sondaj: Sunteți Pro sau Contra rămânerii lui Tudorel Toader la ministerul Justiției
29 Mar 2019   •   20:22

UPDATE:  Rezultatul sondajului a fost unul uluitor. Aproximati 97,1%, dintre telespectatorii Antena 3 care au votat prin SMS la 1227 au fost de părere ca Tudorel Toader să rămână la ministerul Justiției.

2,9% sunt de acord cu această decizie.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Intenția PSD de a-l schimba pe Tudorel Toader din funcția de ministrul al Justiției este văzută de foarte multă lume ca un act sinucigaș având în vedere că ministrul Tudorel are o imagine foarte bună, ori activitatea lui la minister este foarte apreciată. 

Pare însă că nu e de ajuns pentru o parte a conducere PSD în frunte cu liderul PSD Liviu Dragnea dar și de Florin Iordache și Robert Cazaciuc.


La prima vedere, calculele celor din PSD sunt simple. Îl remaniază pe Toader sau îl forțează să demisioneze, iar în paralel vor acoperi evenimentul cu o perdea de fum astfel încât să nu se vorbească despre asta. 

Toader a făcut deranj mare în interiorul sistemului de Justiție. Faptul că Codruța Kovesi nu mai e la DNA i se datorează lui și acest lucru îl stie și Liviu Dragnea. Toate modificările la legile Justiției , care după cum se vede deranjează o parte a magistraților sunt promovate de Tudorel Toader.

A încercat să îl înșătureze și pe Augustin Lazăr de la Parchetul General însă nu este vina lui că nu a iești.

Contestat de Opoziție, apreciat de Putere și apoi contestat chiar din interiorul Puterii. 

Să PLECE sau sa RĂMÂNP TUDOREL TOADER la Ministerul Justiției? 

Trimiteți PRO sau Contra prin SMS la 1227 (0,6 euro/sms, TVA inclus)

Răzvan Dumitrescu invită românii să participe la dezbaterea lansată la "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv Față în față".

Deputatul USR Stelian Ion este Contra lui Tudorel Toader.

”Mă uit la caracteristicile care spun că e răbdător și profesionist. Eu văd altfel. Văd trei caracteristici de departe: prima e slugărnicinia, a doua este faptul că dă dovadă de lentoare și a treia este aroganța. Motivarea ultimei OUG sună ca și cum a dat această Ordonanță ca să vă închid gura. Părrea noastră este că de când a venit Toader la ministerul Justiției a fost numai în beneficiul infractorilor”, a declarat Stelian Ion.

Mugur Ciuvică este Pro Tudorel Toader.

”În principiu dacă cei din Opoziție sunt nemulțumiți de un ministru însemană că e un ministru foarte bun care trebuie păstrat. E o regulă generală. După părerea mea este unul dintre cei mai buni miniștri de Justiție din ultima vreme. El a început să schimbe niște lucruri, ceea ce alții nu au făcut și este util. Și faptul că Kovesi e acum inculpată i se datorează într-o măsură”, a declarat Ciuvică.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close