Antena 3 CNN Actualitate Sorin Grindeanu, de Ziua Culturii Naționale: „Să ne celebrăm și să ne iubim oamenii de cultură, artiștii!”

Sorin Grindeanu, de Ziua Culturii Naționale: „Să ne celebrăm și să ne iubim oamenii de cultură, artiștii!”

Sorin Grindeanu, de Ziua Culturii Naționale: „Să ne celebrăm și să ne iubim oamenii de cultură, artiștii!”
Sursa foto: Foto: gov.ro
15 Ian 2017   •   11:57

Premierul Sorin Grindeanu a postat pe Facebook un mesaj dedicat Zilei Culturii Naționale, în care îndeamnă la celebrarea oamenilor de cultură și a artiștilor ”pentru felul în care au ales să-și împlinească misiunea pe pământ”.

”Astăzi, de Ziua Culturii Naționale, mi-am reamintit cu nostalgie de vremurile în care bunicii își învățau nepoții, încă din primii ani de viață, versurile lui Eminescu. Eu însumi am învățat primele poezii ale lui Eminescu, tot așa. Cultura este vie și este Viață.

Cultura a stat mereu la porțile Spiritului și ne-a adus Bucurie și Libertate, chiar în cele mai grele clipe pentru acest popor. De aceea, să nu lăsăm să treacă ziua de astăzi fără să permitem Frumosului să ne încânte în toate formele lui, fie că e vorba de cărți, teatru, muzică, film, pictură, sculptură sau orice altă formă artistică de expresie creată în acest spațiu cultural! Să ne celebrăm și să ne iubim oamenii de cultură, artiștii, pentru felul în care au ales să își împlinească misiunea pe pământ!”,a scris Sorin Grindeanu, pe facebook.

 

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close