Antena 3 CNN Actualitate Sorin Grindeanu, noi declaraţii vineri seară

Sorin Grindeanu, noi declaraţii vineri seară

Sorin Grindeanu, noi declaraţii vineri seară
30 Dec 2016   •   20:40

Timișoreanul Sorin Grindeanu, noul premier al României, după ce președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul privind desemnarea sa, astăzi, a susținut, de la ora 19.00, o scurtă declarație de presă la sediul Consiliul Județean Timiș, instituție a cărui președinte încă este.

Sorin Grindeanu a vorbit despre cum s-a simțit imediat ce a aflat că este cea de-a doua propunere a PSD-ALDE pentru funcția de premier și a precizat că va susține proiectele Timișoarei și ale județului Timiș.

Pentru început, Grindeanu nu a dorit să vorbească despre lista miniștrilor, pe motiv că „fiind un guvern politic, tot ceea ce înseamnă structuri și nominalizări le vom discuta săptămâna viitoare”.

Întrebat cine va fi propus președinte al Consiliului Județean Timiș în locul său, Grindeanu a precizat doar că „este devreme să discutăm despre cine va fi propus la președinția CJ Timiș. Vreau să am o discuție cu cei cu care am format o majoritate pe patru ani în urmă cu șase luni. Era normal să vin la CJ Timiș, încă sunt președinte al CJ Timiș. E normal să clarificăm anumite lucruri”.

Continuarea, pe Pressalert.ro.

Jurnalistul Dragoș Boța a spus, într-o intervenție la Antena 3, care au fost principale declarații ale lui Sorin Grindeanu.

 

a susținut, de la ora 19.00, o scurtă declarație de presă la sediul Consiliul Județean Timiș, instituție a cărui președinte încă este.

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2016/12/sorin-grindeanu-la-timisoara-dupa-ce-fost-desemnat-premier-asta-nu-ma-face-sa-uit-de-unde-sunt-unde-traiesc-ce-spune-despre-proiectul-capitala-culturala-europeana-anul-2021/

 

 

 

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu Klaus Iohannis
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close