Antena 3 CNN Actualitate Sorin Grindeanu, telegramă de felicitare din partea premierului spaniol

Sorin Grindeanu, telegramă de felicitare din partea premierului spaniol

Sorin Grindeanu, telegramă de felicitare din partea premierului spaniol
Sursa foto: sursa foto: Facebook/ Agerpres
05 Ian 2017   •   13:45

Mariano Rajoy, premierul spaniol, a transmis o telegramă de felicitare prim-ministrului Sorin Mihai Grindeanu, cu ocazia preluării mandatului.

În telegramă, Mariano Rajoy aminteşte că Spania şi România sunt parteneri strategici, care colaborează strâns în Uniunea Europeană, în cadrul NATO şi al Organizaţiei Naţiunilor Unite, potrivit romania-actualități.ro.

„Avem puncte de vedere comune privind provocările din Europa şi la nivel internaţional", precizează documentul, care indică şi că relaţiile bilaterale sunt intense pe plan politic, economic, cultural şi social.

Cele două ţări colaborează eficient în lupta împotriva ameninţărilor comune precum terorismul şi crima organizată, precizează premierul de la Madrid.

Mariano Rajoy afirmă că prietenia dintre Spania şi România se bazează şi pe legăturile strânse între cele două societăţi. „Comunitatea românească rezidentă în Spania este un exemplu de dinamism şi integrare", subliniază şeful guvernului spaniol.

Rajoy îl asigură pe noul premier al României că poate conta pe colaborarea executivului de la Madrid, pentru continuarea întăririi relaţiilor bilaterale în toate domeniile, inclusiv cooperarea excelentă în forurile intenaţionale din care ambele ţări fac parte.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu Mariano Rajoy
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close