Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Vîntu rămâne în arest: Recursul procurorilor a fost admis

Sorin Ovidiu Vîntu rămâne în arest: Recursul procurorilor a fost admis

Sorin Ovidiu Vîntu va rămâne în arest. Judecătorii au admis recursul procurorilor la decizia de punere în libertate. Judecătoria sectorului 1 hotărâse eliberarea lui Vîntu pe motiv că în penitenciar nu sunt condiţii pentru persoanele cu dizabilităţi.

Sorin Ovidiu Vîntu rămâne în arest: Recursul procurorilor a fost admis
Sursa foto: Foto: Intact Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Mai 2011   •   15:35

În faţa completului Tribunalului Bucureşti, Sorin Ovidiu Vîntu a susţinut, joi că se află în arest pentru că "s-a incercat preluarea ostilă a postului Realitatea TV, folosindu-se un mic ticălos santajabil, iar toată strategia grupului din jurul lui Traian Băsescu s-a prabuşit după vânzarea postului.

 "Nu sunt acel infractor care aleargă prin Bucureşti cu barda după infractori mai mari sau mai mici", a spus Vîntu, citat de Mediafax.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost trimis în judecată pentru şantajarea managerului Realitatea TV, Sebastian Ghiţă.

Potrivit Parchetului General, în perioada martie-aprilie 2011, sub ameninţarea denunţării unui contract de consultanţă şi management, Vîntu i-a cerut lui Sebastian Ghiţă suma de 150.000 euro. În plus, Vîntu l-ar fi ameninţat cu moartea pe Ghiţă şi familia acestuia.

×
Subiecte în articol: Sorin Ovidiu Vîntu recurs procurori
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close