Antena 3 Actualitate Sorina Pintea, despre imaginile revoltătoare de la Spitalul Municipal din Bucureşti: „Măsurile vor fi drastice”

Sorina Pintea, despre imaginile revoltătoare de la Spitalul Municipal din Bucureşti: „Măsurile vor fi drastice”

16 Mai 2019   •   10:37
Sorina Pintea, despre imaginile revoltătoare de la Spitalul Municipal din Bucureşti: „Măsurile vor fi drastice”

Ministrul Sănătății a reacționat, joi, după ce în spațiul public au apărut imagini din cadrul Spitalului Muncipal din București, unde mai mulţi pacienţi au fost loviţi, înjuraţi şi ameninţaţi de către infirmiere.

„Nu există nici o explicație plauzibilă, care să scuze acest tip de comportament. Măsurile vor fi drastice. Am discutat cu cei din conducerea spitalului și vineri vor convoca de urgență o comisie de disciplină, comisie care va stabili sancțiunile pe care le vor aplica infirmierelor”, a declarat Sorina Pintea, joi, la Antena 3.

„Aceste sancțiuni pot să meargă până la desfacerea contractului de muncă. Lucru pe care îl susțin. Comportamentul față de pacienți este foarte important, pentru că face parte din tratamentul pacientului. Din păcate, unii nu au înțeles lucrul acesta”, a precizat ministrul Sănătății.

Citește Și Imagini revoltătoare în Spitalul Municipal din Capitală. Pacient bătut de asistente în camera de gardă - VIDEO

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close