Antena 3 CNN Actualitate Soţia deputatului PDL Mircea Toader susţine că ar fi fost bătută de fiul deputatului PSD Florin Pâslaru

Soţia deputatului PDL Mircea Toader susţine că ar fi fost bătută de fiul deputatului PSD Florin Pâslaru

Soţia deputatului PDL Mircea Toader susţine că ar fi fost bătută de fiul deputatului PSD Florin Pâslaru
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    01 Noi 2012   •   13:18

Rudele a doi deputaţi au făcut scandal pe holurile tribunalului din Galaţi. Soţia deputatului PDL, Mircea Toader, Dominica Toader, susţine că a fost agresată de fiul deputatului PSD Florin Pâslaru.

Alexandru Pslaru susţine de partea cealăltă că el ar fi fost cel agresat. Poliţiştii sunt însă cei care trebuie să afle ce s-a întâmplat acolo.

Alexandru Pâslaru a intrat într-o intervenţie telefonică, la Antena 3, pentru a lămuri situaţia. Acesta neagă acuzaţiile aduse şi spune că nu o cunoaşte personal pe soţia deputatului Toader, întâlnirea de pe holurile Tribunalului fiind cea dintâi.

"Doamna a venit la mine şi a început să-mi ceară telefonul sub pretextul că aş fi fotografiat-o eu pe dânsa, moment în care avocatul, aparându-mi interesele, mi-a spus că e un abuz şi că n-are niciun drept dânsă să-mi ceară telefonul. Încercând să plec ca sa nu creez un scandal, dânsa m-a tras de haine. Am tras un pic mai tare de umăr, s-a rupt sacoul. Asta a fost tot. Bănuiesc că poate să confirme şi filmările de pe holurile instituţiei", a spus Alexandru Pâslaru, fiul deputatului PSD Florin Pâslaru, în direct, la Antena 3.

Întrebat dacă a mai avut, în trecut, confruntări cu soţia deputatului Toader, Pâslaru a răspuns că este posibil ca tatăl său să fi avut, dar el personal nu o cunoştea până la acel incident pe Domnica Toader.



×
Subiecte în articol: Toader
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close