Antena 3 CNN Actualitate Soţia şefului Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, Neta Şaptebani, femeia care vroia să fie şefă în vămi

Soţia şefului Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, Neta Şaptebani, femeia care vroia să fie şefă în vămi

Soţia şefului Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, Neta Şaptebani, femeia care vroia să fie şefă în vămi
04 Aug 2011   •   10:46

Femeia misterioasă care vroia să obţină o funcţie importantă în vămi şi care apare în convorbirea telefonică dintre deputatul PDL Iustin Cionca si Aurel Mătiuţ este Neta Şaptebani, soţia actualului şef al Poliţie de Frontieră Caraş-Severin, informează presalert.ro.

Informaţia a fost confirmată de prefectul de Caraş Severin, Octavian Ţunea. Acesta a declarat că a discutat doar cu o singură femeie care vroia să vină şef la vama Naidăş şi aceea a fost Neta Şaptebani.

“M-am dus la Oraviţa, la Poliţia de Frontieră să am o discuţie vizavi de investiţiile pentru spaţiul Schengen. Mi-a prezentat-o, acolo, în sediul Poliţiei de Frontieră, o femeie care lucrează la Poliţia de Frontieră, una Stângu Iuliana( inspector la IJPF Caraş Severin, de la compartimentul de control, n.a.). Am înţeles că e prietena ei, dracu ştie.Mi-a prezentat-o şi mi-a spus că bărbatul ei, care este acum şeful Poliţiei de Frontieră, a lucrat pe acolo. N-am cunoscut-o nici pe ea, nici pe el, sub nicio formă, atunci. Vroia să vină din concediu de maternitate. Voia să vină la vamă la Naidăş pentru că , înainte de descinderile alea şi toată treaba aia, noi am vrut să schimbăm şi la vamă, după Poliţia de Frontieră. Şi vama are partea ei de vină. Deci ce se întâmplă în punctul vamal este problema vameşilor. A fost o singură discuţie şi atât. Era şi Cezar Bertea (fostul şef al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin, n.a.) de faţă. Întâlnirea a fost la scurt timp după ce Bertea a ajuns şef la Poliţia de Frontieră”.

Octavian Ţunea a menţionat şi cum s-a recomandat Neta Şaptebani. “Femeia a spus – eu aş veni, eu sunt drastică aşa. Ailaltă mi-a spus că e a dracului. Era aşa o femeie înaltă, slabă, tip de femeie rea. Se vedea pe ea”.

Neta Şaptebani a devenit cunoscută pentru că ar fi deconspirat descinderile DNA din Vama Moraviţa. Femeia şi-a avertizat colegii cu două zile înainte de descindere

În dosarul disjuns de procurorii DNA in cazul Moraviţa, Neta Şaptebani va fi cercetată pentru favorizarea infractorilor.

 


×
Subiecte în articol: vama
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close