Antena 3 CNN Actualitate Spălare de bani în apa Snagovului. Cine sunt personajele-cheie cu vile pe malul lacului

Spălare de bani în apa Snagovului. Cine sunt personajele-cheie cu vile pe malul lacului

Spălare de bani în apa Snagovului. Cine sunt personajele-cheie cu vile pe malul lacului
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    03 Aug 2014   •   18:33

Casele multor "clienţi" de la emisiunea Exces de putere sunt plasate pe malul lacului Snagov. Aşadar, ce n-aţi văzut în declaraţiile de avere ale multor personaje importante, veţi afla din emisiunea Secvenţial.

Circa 40 de hectare din pădurea Snagov aparţin acum lui Remus Truică şi prinţului de Lambrino. Nu lipseşte din "plâmânul verde al Capitalei" nici omul de afaceri Dinu Patriciu sau fostul ministru Anca Boagiu.

Domeniul Dinu Patriciu este nelocuit acum. Omul de afaceri se află în mijlocul unui scandal creat atât de probleme cu divorţul, cât şi de situaţia în care se află afacerile lui.

Vila lui Patriciu este compusă din două părţi, dormitorul este suspendat deasupra piscinei şi se coboară pe o scară în spirală până la apă.

În prezent, mai multe proprietăţi de pe lac sub sechestru bancar.

Un alt exemplu este cel al lui Remus Truică. Fostul şef de cabinet al fostului premier Adrian Năstase are un domeniu de peste 20 de hectare pe malul lacului Snagov.

Printr-o Hotărâre de Guvern, în timp de prim-ministru era Năstase, 473 de hectare au ajuns din proprietatea statului în proprietatea Consiliului Local Snagov şi, de acolo, la personaje celebre.

De la un anume Chiriţă, Remus Truică a cumpărat teren cu 2,5 euro pe mp, un preţ subevaluat pentru zona respectivă, astfel că acest personaj este un paravan al lui Truică.

Ulterior, fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase, Remus Truică, a vândut o bucată de teren mai departe, unui anonim, pentru 2 milioane de euro.

Remus Truică mai are proprietăţi şi la Monte Carlo sau Caraibe.

Gurile rele mai spun că aici îşi construieşte o casă şi Elena Udrea.

Nu lipseşte de pe malul Snagovului nici casa fostului ministru Anca Boagiu, pe care a cumpărat-o cu de 10 ori mai puţin decât cifra reală.


×
Subiecte în articol: Secvential Secvential cu Adrian Ursu
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close