Antena 3 CNN Actualitate Specialist din China pune la zid Italia, în plină pandemie de coronavirus: Politica de izolare e foarte slabă

Specialist din China pune la zid Italia, în plină pandemie de coronavirus: Politica de izolare e foarte slabă

Un specialist din China pune la zid măsurile luate de Italia în lupta cu coronavirusul. Acesta susține că în Milano, orașul cel mai puternic lovit de COVID-19, există o politică de izolare foarte slabă.

Specialist din China pune la zid Italia, în plină pandemie de coronavirus: Politica de izolare e foarte slabă
20 Mar 2020   •   19:48

”Acum descopăr multe dintre probleme. Tocmai am ajuns din Cordoba, dar am descoperit aici în Milano, orașul cel mai puternic lovit de Covid-19 că aveți o politică de izolare a orașului foarte slabă pentru că transportul public încă funcționează, oamenii încă se deplasează pe străzi și încă se organizează adunări la hoteluri.

Am văzut mulți oameni care nu poartă măști. Nu știu la ce vă gândiți. Acum trebuie să oprim timpul. Trebuie să oprim toate activitățile economice. Trebuie să oprim toate interacțiunile sociale care de obicei ne plac. Toți oamenii trebuie să stea acasă, în carantină.

Viețile oamenilor noștri reprezintă cel mai important aspect acum. Abia după o lună după ce Wuhan a fost izolat am reușit să-i spitalizăm pe toți pacienții care aveau nevoie și să-i tratăm de Covid-19 și atunci am atins vârful epidemiei.”, a spus specialistul chinez.

×
Subiecte în articol: China coronavirus
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close